Behang maken van uw eigen foto's

Creëer een persoonlijke woning door uw eigen ontwerp fotobehang af te drukken in een uitstekende kwaliteit.

Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig – upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte. Wij bieden u zekerheid doordat we alle ontwerpen één voor één bekijken. Dan bent u verzekerd van kwaliteit voordat we gaan drukken.

 • Prijs: Vanaf €38,64/m2.
 • Kwaliteitscontrole vóór afdrukken.
 • Levertijd: 2-3 weken.


Klantendienst

Hebt u vragen over het maken van uw eigen fotobehang, of specifieke wensen voor onze designdiensten?

Neem dan contact met ons op via info@mrperswall.nl
Of op 035 526 44 42

Inspiratie

FAQ

Als uw bestand kleiner is dan 1000x1000 pixels, kan het niet worden geüpload. Wil een afbeelding goed uitkomen op een groot oppervlak, dan is een hoge resolutie vereist. Een resolutie van 1000x1000 wordt als bijzonder laag beschouwd, maar het kan werken als u een klein oppervlak wilt behangen. Lees meer op.

Wij bieden u zekerheid doordat we de kwaliteit van uw foto bekijken voordat we deze afdrukken. We doen dat om de kwaliteit en de resolutie van uw foto te garanderen. We nemen contact met u op als we vragen of suggesties voor verbeteringen hebben.

Onze designstudio kan u bijna overal mee helpen! Bijvoorbeeld met:

 • Het aanpassen van kleuren en het inkleuren van specifieke voorwerpen in een afbeelding
 • Het verplaatsen of verwijderen van voorwerpen op een foto
 • Het aanbrengen van diverse filters om de uitstraling van een afbeelding te veranderen of het effect ervan te verbeteren
 • Het helpen om fotocollages te creëren

Dit waren maar een paar voorbeelden. Bekijk hier waar onze Design Studio u mee kan helpen. Als u ideeën hebt over wat u zou willen doen, neemt u dan hierover contact op met klantendienst.

De originele kwaliteit en resolutie van een foto kunnen niet worden verbeterd. Maar de afbeelding kan wel worden bewerkt om het effect te verbeteren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van verschillende filters. Neem contact op met de klantendienst als u hulp wilt met uw foto of hierover vragen hebt.

Originele kwaliteit: €38,64/m2
Ons behang staat bekend als zogenaamd Non Woven/Easy up behang. Dat betekent dat u eerst lijm op de muur opbrengt en vervolgens het behang opplakt. Dat is de makkelijkste manier van behangen.

Jazeker, dat kost €20 per stuk, inclusief porto. Het voorbeeld helpt u om te bekijken of het behang wordt wat u voor ogen staat. Als u twijfelt over de kwaliteit van uw foto of hoe de kleuren zullen uitkomen, dan adviseren wij u om een voorbeeld te bestellen. De voorbeelden zijn 45x45cm en kunnen worden besteld via onze klantendienst.

De voorbeelden kunnen van druk tot druk iets in kleur verschillen.

Het aantal pixels dat een afbeelding heeft, geeft een idee van hoe scherp de afbeelding wordt. Een afbeelding met een hoog aantal pixels wordt scherper dan een afbeelding met minder pixels. Voor een complete wand hebt u daarom een foto met een veel hogere kwaliteit en met veel meer pixels nodig dan wanneer u een kleiner oppervlak wilt behangen.

Ook een aantal andere factoren speelt een rol om te bepalen of de fotokwaliteit goed genoeg is voor een fotobehang.

 • De lichtbalans in de afbeelding heeft ook effect op het resultaat. Een donkere afbeelding heeft voor een goed resultaat vaak een hogere resolutie nodig.
 • De focus van de afbeelding is ook van essentieel belang. Afbeeldingen met beweging vragen vaak om een hogere resolutie dan een stilstaande afbeelding waarbij een statief gebruikt is.

Deze handleiding geeft u een idee welk formaat afbeelding voor verschillende wandgroottes nodig is.

Hoeveel pixels moet een fotobehang hebben

Voordat we uw afbeelding afdrukken, bekijken we deze om de kwaliteit van het behang goed genoeg is.

 

Productinformatie:

 • Niet geweven (geen pvc)
 • Brandveilig - gecertificeerd klasse A, ASTM E84
 • Applicatie voor handig met lijm insmeren van de muur in plaats van het behang
 • 45 cm brede banen
 • We raden aan zowel in de breedte als in de hoogte 5 cm (2 inches) toe te voegen als extra marge

 

Als uw bestand groter is dan 100 MB, kan dit niet worden geüpload. Maar we kunnen wel afbeeldingen met een groter formaat accepteren via de uploadservice Hightail. Klik hier om naar Hightail te gaan en uw foto te uploaden.

Zo kunt u uw foto uploaden via Hightail:

 1. Vul uw naam en e-mailadres in in de daarvoor bestemde velden
 2. Vul de afmetingen van de wand die u wilt behangen in in het commentaarveld
 3. Selecteer het bestand dat u wilt uploaden en druk op de knop ”Send it”
 4. Vervolgens nemen wij contact met u op in de vorm van een e-mail met een link en informatie over wat u verder moet doen om uw behang te creëren
Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall