Ervaringen met Mr Perswall

We hebben de afgelopen tijd veel lovende woorden mogen ontvangen - onze bijzondere dank daarvoor! Wij hopen dat u uw verhalen met ons blijft delen en anderen met uw ideeën en ervaringen blijft inspireren. Stuur ons uw foto's en ervaringen op, zodra u uw muren hebt opgesierd!

Hieronder hebben wij een aantal reacties van onze klanten verzameld, veel leesplezier!

Anders, Zweden

Anders, Zweden

“Ik hou van Mr Perswall, omdat het assortiment zo uitgebreid is en omdat je beslissingen kunt nemen op basis van je eigen ideeën.”

Ik wilde iets in mijn woonkamer, dat niemand anders had - zo kwam ik op het idee van dit fotobehang. Mijn vrienden vinden deze "mijlpaal" helemaal geweldig...

Mijn gezin en ik zijn buitengewoon tevreden!

De familie Kronlund, Zweden

De familie Kronlund, Zweden

“Perfect en een geweldige service!”

De afvoerpijpen van de ventilatie liepen dwars door een kamer die we boven bouwden.
We werkten de pijpen weg, maar het gevoel dat er iets niet klopte bleef hangen ... omdat we wilden dat de kamer vrede uitstraalde, kwamen we op het idee van een boomstam. Mr Perswall hielp ons bij de afmetingen, zodat de boomstam precies om de weggewerkte pijpen paste.

En omdat de boomstam zo perfect paste, besloten twee eekhoorns erin te gaan wonen... :-) Er groeien zelfs al paddenstoelen naast.

We vinden het resultaat net echt en uitermate geslaagd!

Henrik, Zweden

Henrik, Zweden

“Ik vind de keuzevrijheid die Mr Perswall biedt geweldig - het is fantastisch om een afbeelding precies naar eigen inzicht uit te kunnen snijden en om het behang in de juiste omgeving te zien.”

Toen ik het behang voor mijn slaapkamer uitzocht, was ik op zoek naar iets anders dan een foto van een plank aan het hoofdeinde. Graffiti en een stadse omgeving voelden voor mij goed aan - niet alleen trendy, maar ook eens iets anders. Als ik weer aan verandering toe ben, zal het niet moeilijk zijn om stoffen en meubelen te vinden die bij het behang passen, omdat het zo kleurrijk is.

Isabella, Zweden

Isabella, Zweden

“Mr Perswall is naar mijn mening een fantastisch bedrijf met een uitstekende selectie van hoogwaardig behang.”

Wij wilden een behang met een tijdloos ontwerp voor de kamer van onze 5 jaar oude dochter en we vielen helemaal voor: Roses in the shadow.
We hebben jullie ontwerper, Linda Pålemo, gevraagd een volledig gepersonaliseerd behang te ontwerpen voor de kamer van Lucas, met alle dingen waar hij van houdt - en het resultaat is prachtig!

Voor onze eigen kamer wilden we veel kleur en omdat de kinderen onze slaapkamer de komende jaren als soort van lounge zullen gebruiken, wilden we een behang dat ook daar goed bij past. Bouquet was dan ook voor ons een logische keuze!

Mr Perswall hanteert een flexibele benadering en heeft me prima geholpen met het uitzoeken van het perfecte behang voor mijn huis.

Jessica Hultén van Sober Design, Hammarbysjöstad, Stockholm

Jessica Hultén van Sober Design, Hammarbysjöstad, Stockholm

“Ik ben er helemaal ondersteboven van! Nadat het eerste jaar na de opening vol zat met jubelrecensies over het eten en het interieur, staat het restaurant nu bekend als een van de toplocaties voor fijnproevers in Stockholm.”

Ik kreeg de opdracht het interieur voor het luxueuze restaurant Zee te ontwerpen. Het resultaat was erg opvallend en haast bombastisch met veel marmer, goud, mozaïeken en zijde in de stijl van de Jaren Twintig, maar dan met een kleine kwinkslag.

Het basisidee achter het interieur was gebaseerd op de levendige en kleurrijke leren stoelen die we speciaal hadden ontworpen en gemaakt. In eerste instantie wilden we op alle muren combinaties van Stripe-behang gebruiken met stoffen van Paul Smith langs de randen. Maar toen viel mijn oog op het kort daarvoor geïntroduceerde Bookshelf-behang en dat was de spijker op z'n kop - een fris, innovatief ontwerp dat er op een 480 cm hoge muur geweldig uitziet en de kleuren van de leren stoelen perfect reflecteert.

Ik ben er helemaal ondersteboven van! De muur wordt nu gecombineerd met de verbazingwekkend kleurrijke stoffen van Josef Frank.

Karina, Zweden

Karina, Zweden

“Ik waardeer met name de snelle levering, het geweldige design en de flexibiliteit in maten!”

Ik heb het uiteinde van de garderobekast in onze logeerkamer versierd met een stapel boeken. De garderobekast zag er zo saai uit als je vanuit de gang de kamer inkeek. Toen ik de stapel boeken zag, voelde dat voor mij helemaal goed en de breedte was nog perfect ook.

Iedereen die het nu ziet, reageert bijzonder positief!

Kledingwinkel Anna & Greta in Zweden

Kledingwinkel Anna & Greta in Zweden

“Met behulp van behang met afbeeldingen van metaal en beton aan de muren en het plafond heeft Mr Perswall ons geholpen een gewone winkelruimte om te toveren in de door ons gewenste industriële omgeving.”

Toen we besloten onze eigen winkel te beginnen, was het onze droom om een oud industrieel pand te vinden. Maar dat is in Borås makkelijker gezegd dan gedaan.

Stig & Marita, Zweden

Stig & Marita, Zweden

“Het behang van Mr Perswall was uitermate eenvoudig aan te brengen. En het resultaat is in één woord fantastisch!!!”

Ik ben een beetje een doe-het-zelver en heb ons huis sinds we hier zijn komen wonen in 1977 al een aantal keer opnieuw ingericht. Er zijn dus al aardig wat meters behang door mijn vingers gegaan.

Het kiezen van het behang was nog het eenvoudigste - we zijn al een aantal keer naar Ocean Drive, South Beach in Miami geweest en vinden het daar geweldig. Daarom hebben we nu besloten onze favoriete bestemming op de muren van onze woonkamer aan te brengen. Ik heb een lichtbak boven het behang geplaatst en als de kleuren veranderen, gaat de foto een geheel eigen leven leiden. De foto schakelt nu zelf over van ochtend naar middag naar schemering en naar nacht - hartstikke handig!

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall