Een behang kan van van alles worden gemaakt

Ons digitaal geprint behang kent geen beperkingen ten aanzien van kleuren, vormen of herhalingen. Dit betekent dat u praktisch alles kunt gebruiken om een behang te ontwerpen. Het enige dat u nodig heeft om uw eigen behang te printen is een goed idee. Wij geven het concept vervolgens graag een extra dimensie.

Hier vindt u inspiratie en tips. Heeft u eventueel nog vragen? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Voeg eigen woorden toe

Op aanvraag

Voeg eigen woorden toe

Wilt u het met uw eigen woorden zeggen in plaats van met de onze? Onze studio helpt u graag uw behang te voorzien van alles wat u maar wilt, van favoriete citaten tot oude liefdesbrieven.

Een digitaal motief maken

Op aanvraag

Een digitaal motief maken

Haal elpeehoezen, kranten, kantwerk, oude foto's van popidolen, boekenleggers of uw trouwakte tevoorschijn - alles kan op het behang worden overgebracht. Zelfs een oude rol behang!

Invoegen van objecten

Op aanvraag

Invoegen van objecten

Een huis zit vol met herinneringen. Stuur uw foto's, ansichtkaarten of verzamelingen op en wij voegen ze aan uw eigen unieke behang toe. Wat te denken van een schitterende sterrenhemel boven nachtelijk New York?

Onze motieven op maat

Op aanvraag

Onze motieven op maat

Motieven kunnen worden toegevoegd, verwijderd of verplaatst. Misschien valt uw favoriete deel van het behang precies achter uw bank? Laat het ons weten en wij passen het motief op uw wensen en uw huis aan!

Persoonlijk ontwerp

Op aanvraag

Persoonlijk ontwerp

Hebt u zelf een idee voor uw eigen behang of kunt u het motief dat u wilt hebben niet vinden? Vertel ons wat u wilt en wij ontwerpen het voor u - van een collage tot een volledig behang (zoals we voor Lucas hebben gedaan).

Verbeter de kwaliteit

Op aanvraag

Verbeter de kwaliteit

Verbeter de scherpte van oude, vervaagde foto's. Verwijder een penaantekening of het raster (punten) op een gescand krantenartikel. Misschien is de foto die u genomen heeft met uw mobiele telefoon net niet goed genoeg als motief?

Verander kleuren

Op aanvraag

Verander kleuren

Wat te denken van een behang dat precies bij uw favoriete stoel past of toch wat zachtere kleurschakeringen? We kunnen de kleuren van afbeeldingen in onze collecties aanpassen, zodat ze bij uw interieur passen.

Accentueer kleuren

Op aanvraag

Accentueer kleuren

Accentueer licht en elementen of laat één bepaalde kleur overheersen. Misschien overweegt u de dominerende kleuren op uw inrichting af te stemmen of uw persoonlijke smaak te benadrukken door de achtergrond weg te laten vallen?

Oude foto's

Op aanvraag

Oude foto's

Uw foto of portret voorzien van een antieke uitstraling? Met onze speciale effecten kunnen wij zorgen voor een oude, versleten, vervaagde uitstraling zonder de kwaliteit aan te tasten. Op uw opvallende muur levert Sepia een buitengewoon effect op!

Grote tekening

Op aanvraag

Grote tekening

Vaak zit er dusdanig veel informatie in een afbeelding, dat deze niet geschikt is als basis voor een behang. Het kan dan leuk en effectief zijn om een zwart/wit-patroon als een soort schets op het behang aan te brengen. Uw kinderen kleuren het graag voor u in!

Omlijst uw foto's

Op aanvraag

Omlijst uw foto's

Met een lijst om uw foto creëert u een in het oog springend effect op uw opvallende muur. We hebben dit behang in zwart en wit gemaakt en een abstracte lijst toegevoegd voor een handgeschilderd effect op uw muur.

Iets wissen

Op aanvraag

Iets wissen

Laat ons uw ex-vriend uitwissen en voorkom, dat u hem zelf van al uw foto's moet afscheuren. Wij kunnen alles wissen, dat er eigenlijk niet zou moeten zijn: data, vlekken, rode ogen, honden, objecten...

Neonverlichting

Op aanvraag

Neonverlichting

Maak uw eigen neonverlichting! Met dit speciale effect lichten alle contouren in neon op. En daarmee springt uw opvallende muur er nog meer uit. Plaats de aankopen van een citytrip voor uw muur of geef uw dorp een echte stadse uitstraling.

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall